Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові можливий колапс через амбіції депутатів

12 листопада 2014 р., 12:07

Виплата зарплатні, виділення землі військовим - всі ці питання відклали через сварку

12 листопада, в Берегівській міський раді не відбулась планова 35-та сесія берегівської міської ради завдяки депутатам із ЄЦу. Кворум на сесії був – 24 депутата. На порядку денному було таке важливе питання, як виділення земельних ділянок бійцям у зоні АТО. 

Проте лідерка Єдиного Центру у Берегові Ольга Бідзіля повідомила, що їхня партія проти проведення сесії, адже міський голова начебто не подав річний звіт, хоча він готовий. Міський голова Золтан Бабяк в свою чергу повідомив, що усі депутати знали про готовність звіту, а також повідомив, що згідно з законодавством звітувати має і кожен депутат. 

Таке повідомлення обурило іншу ЄЦівку Наталію Бідзілю, яка привселюдно відповіла, що їй звітувати не потрібно, адже її виборці і так знають чим вона займається. Депутати не проголосували за відкриття сесії, а це значить, що ЄЦ «наплював» на долі бійців АТО для яких планувалось питання підтримки учасниківантитерористичної операції та членів їх сімей (яке до речі видвигалося депутатом від ЄЦ Світланою Чірібан), а також питання затвердження виділення земельних ділянок для них. 

Також не розпочання сесії може призвести до «колапсу» в місті. Адже були ще бюджетні питання, які можуть призвести до невиплати зарплат вчителям та іншим держслужбовцям у листопаді та грудніі. І все це завдяки одній партії. Усього не було затверджено інші 90 питань на сесії.
Іван Слюсаренко

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp